Karaman Valisi Meral Korona Virüs Tedbirlerini Yerinde İnceledi

Vali Fahri Meral, koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında Konya – Karaman yolu üzerinde bulunan uygulama noktalarını ziyaret ederek yapılan kontrolleri denetledi.

Karaman Valisi Meral Korona Virüs Tedbirlerini Yerinde İnceledi

Ekiplerde görevli personellerce sosyal mesafe kuralları çerçevesinde araç sürücülerinin ve yolcuların ateşleri ölçülerek virüs belirtisi olup olmadığına bakılan denetimlerde ayrıca koronavirüs ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları konusunda sürücülere uyarılarda bulunuldu.
İl dışından Karaman’a gelen vatandaşlarımızın bilgileri alınıp 14 gün boyunca kendilerini diğer insanlardan izole etmeleri ve koronavirüse karşı önlemler kapsamında "14 gün kuralı"na uymaları yönünde bilgilendirmelerin yapıldığı uygulama noktalarında; İl dışına çıkan vatandaşlarımıza da zorunlu olmadıkça seyahat etmemeleri yönünde uyarılarda bulunuldu.
Trafik uygulama noktasında görevli ekiplerden uygulamalar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Fahri Meral, il dışına çıkacak olan vatandaşlarımızın koronavirüs tehdidi ile mücadele kapsamında zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarının bireysel ve toplumsal sağlığımızın korunması açısından önemli olduğunu söyledi.
Uygulama noktalarında görev yapan ekiplerin görevlerini büyük bir hassasiyet ve titizlikle yapmaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Fahri Meral, yaşanan sürecin sağlıklı bir şeklide yönetilebilmesi için çalışmaların ve denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirterek, bu süreçte fedakârca ve sabırla görev yapan sağlık personelleri ve kolluk güçlerine teşekkür etti.
Vali Fahri Meral’in ziyaret ve incelemelerine İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş eşlik ederek, alınan tedbir ve uygulamalarla ilgili bilgiler verdi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284