Karaman Ziraat Mühendisleri Odasi Seçimi Yapildi

Türk Mühendis ve Mimarlar Odasi Birligi(TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odasi Karaman 45. Dönem Il Temsilciligi seçimi yapildi.

Karaman Ziraat Mühendisleri Odasi Seçimi Yapildi

Seçime tek listeyle girilmis olup, seçim sonucunda Ziraat Mühendisleri Odasi(ZMO) Karaman Il Temsilciligi ve delegelige Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürlügü, Tarimsal Altyapi ve Arazi Degerlendirme Sube Müdür Vekili Ömer Sagkaya ve Il Temsilci Yardimciligina ise Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürlügünde Ziraat Mühendisi Ridvan Tusat seçildi.
Seçim sonrasinda üyelere hitap eden Ömer Sagkaya, “Desteklerini bizden esirgemeyen tüm arkadaslarimiza tesekkürlerimizi sunuyoruz. Üyelerimiz tarafindan verilen görevin önemi ve sorumlulugunu iyi biliyoruz. Elimizde tasidigimiz bu bayragi daha yüksege çikarma gayreti içerisindeyiz. Tüm siyasi mülahazalardan uzak bir tutum ve davranisla, herkese esit mesafede durarak tüm ziraat mühendislerinin kendini ZMO‘na ait hissedebilecegi bir yönetim anlayisi içerisindeyiz. Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da Odamizin ilkeleri dogrultusunda Karaman`in en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olarak gerek meslegimizin onuru, itibari ve kamuoyunda hak ettigi sayginligi kazanmasi adina, gerekse toplum yararina olan çalismalarimiz ve gayretlerimiz devam edecektir. Ayrica bizden önce bu görevi yürüten Il Temsilcisi Kerim Dereli, temsilci yardimcisi Ahmet Güçlü Ingöz ve delege Celalettin Güngörer’e de yaptiklari çalismalardan dolayi tesekkür ediyoruz” dedi.
Il Müdürü Ahmet Hasim Keskin ise Ömer Sagkaya’nin Ziraat Mühendisleri Odasi Il Temsilcisi seçilmesi dolayisiyla Sagkaya’yi tebrik ederek, Karaman tarimi ve tüm ziraat camiasina hayirli olmasini diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284