Karaman`a Yakisir Bir Bugday Pazari Yapilacak

Karaman Belediye Baskani Kamil Ugurlu, mevcut Bugday Pazari`nin Karaman`a yeterli olmamasi sebebiyle uygun bir alana, daha modern ve çagdas bir bugday pazari yapmayi düsündüklerini söyledi.

Karaman`a Yakisir Bir Bugday Pazari Yapilacak
Belediye Baskani Kamil Ugurlu, Bugday Pazari esnafini ziyaret etti. Burada esnaflarla görüsen Ugurlu, su anda hizmet veren Bugday Pazari'nin Karaman'a yeterli olmamasi nedeniyle çok daha uygun bir alana örnek teskil edecek yeni bir pazaryeri yapmayi düsündüklerini belirtti. Bugday Pazari esnafi ile istisare ederek çok yakin bir zamanda projeyi hayata geçireceklerini söyleyen Ugurlu, "Karaman Bugday Pazari 1985'li yillarda yapilmis. Su anda Karaman'imizin yükünü çekemiyor. Karaman hem nüfus olarak, hem de ticaret olarak hizli bir yükselis içerisinde. Buna paralel ekilen alanlar ve ürün çesidi de her geçen gün biraz daha artiyor. Bizim gördügümüz kadariyla bu bugday pazari hakikaten esnaf kardeslerimizin ihtiyacini karsilayacak durumda degil. Su ana kadar belli bir süre için buradaki ufak tefek eksiklikleri hallettik. Ama nihai çözüm Karaman'in daha modern, daha çagdas yapida, buradaki esnaflarimizin ihtiyaçlarini karsilayacak, mallarini depolayabilecek ve bunlari sergileyebilecek güzel bir mekana ihtiyaci var. Insallah yakin zamanda bu projeyi gerçeklestirecegiz" dedi.
Bugday pazari esnafi ise, pazar alaninda belediye tarafindan yapilan bakim ve onarim çalismalarindan dolayi Baskan Ugurlu'ya tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284