Karaman’a Yapilacak Isçi Ve Emekli Konutlari Için Ihaleye Çikiliyor

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, TOKI tarafindan Karaman’a yapilacak olan isçi konutlari ikinci etabi ve emekli konutlarinin yapim ihalesinin 15 Subat 2016 tarihinde gerçeklesecegini söyledi.

Karaman’a Yapilacak Isçi Ve Emekli Konutlari Için Ihaleye Çikiliyor

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI) isbirliginde gerçeklestirilen konut projeleri son sürat devam ediyor. Bu projeler sayesinde konut ihtiyaci olan dar gelirli vatandaslar ev sahibi olma imkanina kavusuyor. Geçtigimiz günlerde müracaatlari alinan Emekli Konutlari'nin yapim ihalesi ve Isçi Konutlari 2. etap yapim ihalesi TOKI tarafindan 15 Subat 2016 tarihinde gerçeklesecek. Her iki proje ile toplam 998 konut yapilacak.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan konu ile ilgili yaptigi yazili açiklamada, "Emekli, isçi, dar gelirli yani konut ihtiyaci olan bütün vatandaslarimizin ev sahibi olabilmeleri için konut projelerimize süratle devam ediyoruz. Isçi Konutlarinin ikinci etabi ve Emekli Konutlari yapim ihalesi TOKI tarafindan 15 Subat 2016 tarihinde yapilacak. Bu konut projelerine müracaat alinmasi ile ilgili kapsamli duyurular belediyemiz ve TOKI tarafindan yapilacaktir. Karaman'imiza hayirli olsun" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284