Karaman’da 15 Köye Cenaze Yikama Ve Morg Araci

Karaman’in Ermenek ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birligi tarafindan alinan 10 adet cenaze yikama ve morg araci düzenlenen törenle köy muhtarlarina teslim edildi.

 Karaman’da 15 Köye Cenaze Yikama Ve Morg Araci

Araçlarin teslimi için düzenlenen törene, Ermenek Kaymakami Eyyüp Güngör, Ilçe Müftüsü Mehmet Seven, Il Genel Meclisi Üyeleri Eyyüp Çayir ve Ali Boztoprak ile Ermenek Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Serpil Demircan ve köy muhtarlari katildi. Araçlarin teslimi öncesinde bir konusma yapan Ermenek Kaymakami Eyyüp Güngör, köylerimize bu tür hizmetlerin imkanlar dogrultusunda her zaman yapilacagi ve yapilan bu hizmetlerin korunmasinda vatandaslarimiza da çok büyük görev düstügünü söyledi.

Kaymakam Güngör’ün konusmasinin ardindan firma yetkilileri, araçlarin özellikleri hakkinda muhtarlara bilgiler verdi. Daha sonra Müftü Mehmet Seven’in yaptigi duanin ardindan cenaze yikama ve morg araçlari Ardiçkaya, Asagiçaglar, Olukpinar, Balgusan, Yesilköy, Çamlica, Gökceseki, Elmayurdu, Tepebasi, Boyalik, Yerbag, Pamuklu, Gökcekent, Sarivadi ile Pinarönü köyleri olmak üzere 15 köy muhtarina teslim edildi. Bu arada bir birine yakin köylerin bu araçlari ortak kullanacagi ögrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284