`Karaman`da 40 Gün 40 Gece Shopping Fest`

Babalar Günü`ne sayili günler kala Erkek giyimin önemli markalarindan JFC’nin Yönetim Kurulu Baskani Fahri Çakir, `Önemli olan alinan hediyeler degil. Babalarin hatirlanmasi, onlara duyulan saygi ve sevgidir` dedi.

`Karaman`da 40 Gün 40 Gece Shopping Fest`

15 Haziran'da tüm dünyada kutlanacak olan Babalar Günü'ne az bir zaman kala hediye almak isteyenler alisverise baslarken magazalar da kampanya çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Bu özel günde alinan hediyelerden ziyade babalarin hatirlanmasinin daha önemli oldugunu söyleyen JFC Yönetim Kurulu Baskani Fahri Çakir ise "Burada önemli olan alinan hediyeler degil, babalara duyulan saygi, sevgi ve onlarin hatirlanmasidir" dedi.
Babalar Günü'nün Istanbul Shopping Fest ile ayni döneme denk geldigini ve bu dönemde gerek teknoloji gerekse giyim olmak üzere birçok sektörde satislarin hareketlilik kazanacagini belirten Fahri Çakir, 'Biz Babadan Böyle Gördük 1 Al 1 Bedava' sloganiyla babalar gününe özel firsatlari tüketicilerle bulusturacaklarini söyledi. "En degerli varliklarimizdan biri olan babalar için biz de hediye alternatifleri hazirladik" diyen Çakir, "Eskiden babalarimiz kendilerine bir sey aldiklarinda çocuklarini da unutmazdi. Onlara da mutlaka bir sey alirdi. Her yil kutlanan bu özel günde çocuklarimizin hem babalarini hem de dedelerini yani büyüklerini hatirlama vakti geldi. Biz de diyoruz ki Biz Babadan Böyle Gördük 1 Al 1 Bedava" diye konustu.
Samsun Çarsamba'da Vefa AVM'de bu hafta hizmete giren yeni magazalarinda da hem açilisa hem de babalar gününe özel indirimlerin bir arada oldugunu hatirlatan Fahri Çakir, yogun bir dönem beklediklerini söyledi.
Giyim sektörü ve diger alanlarda yapilan alisveris günlerinin sürekli büyük metropollerde yapildigina da dikkat çeken Fahri Çakir, "Karaman'da kuracagimiz çadirla satislarimizi ciddi oranda artirmayi hedefliyoruz. Bu outlet çadirda çok uygun fiyatlara gömlek veya tisörtler satacagiz. Bu güne özel indirimlerle uygun alisveris ortamini olusturacagiz. Babalar günü için hediye almak isteyenlere de güzel bir firsat olacak. Karaman'da 40 gün 40 gece Shoppin Fest yapacagiz" ifadelerini kullandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284