Karaman’da 65 Yaş Üstü Vatandaşlarımıza Ücretsiz!

Karaman’da bir beyaz eşya servisi sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş üstü vatandaşların beyaz eşyalarını evlerinden alıp onarımlarını yapmak için ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Karaman’da 65 Yaş Üstü Vatandaşlarımıza Ücretsiz!

Karaman’da bir servis, tüm dünya’da ve ülkemizde etkisini gösteren covid-19 virüsü nedeniyle uygulanan kısıtlamalar nedeniyle 65 yaş üstü hemşerilerimizin arızalı beyaz eşyalarındaki arızayı tespit edip, parça ücreti ve servis ücreti almadan hizmet sunacak.

Beyaz eşya teknik servisi sektöründe hizmet veren firma yetkilisi İbrahim Uzun, “Ülkemizin yaşadığı bu zorlu süreçte bende üstüme düşen göreve layıkıyla hazırım.Korona virüsle mücadele kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın arızalı tüm beyaz eşyalarının arıza tespitini gerçekleştirip, ihtiyaç duyulursa parça ücretlerini ve servis ücretlerini almayarak hizmet edeceğiz.65 yaş üstü vatandaşlarımız için bu hizmetlerimiz yaklaşık 2 ay daha devam edecek. Yapacağımız hizmetlerimiz için, 0533 566 60 17 numaradan ulaşabilirsiniz” dedi.
Firma, ülkemizin yaşadığı bu zorlu süreçte sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü Karamanlı vatandaşlara anlamlı bir hizmet sunmuş olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284