Karaman’da Genç Dönüsüm Projesi Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin “Genç Dönüsüm” Projesi kapsaminda çalismalarina devam eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri, gençlik liderleri ve gönüllü liderleri ile birlikte kirsaldaki ögrencilere kirtasiye destegini ulastiriyor.

 Karaman’da Genç Dönüsüm Projesi Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin en önemli projelerinden biri olan ve illerdeki gençlik merkezleri tarafindan yürütülen “Genç Dönüsüm” Projesi Karaman’da yogun bir sekilde devam ediyor. Bugüne kadar kirsal kesimdeki onlarca okuldan yüzlerce çocuga kirtasiye malzemesi ve kitap ulastiran Gençlik Merkezi Liderleri, bu anlamli çalismalarina yaz, kis demeden yardimlarini sürdürmeye devam ediyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri “Genç Dönüsüm” Projesi kapsaminda sinavlardan sonra topladigi kirtasiye setlerini ihtiyaci olan okullara ulastirmaya devam ediyor. Gençlik liderlerinin bu kez duragi Nene Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi oldu. Gençlik liderleri genç ögrencileri sevindirirken, soguga aldiris etmeden minik yürekleri sevindirmenin onurunu yasadi.
Konu ile ilgili açiklamada bulunan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Gençlik ve Spor Bakanligi’nin yürüttügü "Genç Dönüsüm Projesi " Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezlerinde uygulanmaya devam ediyor. "Tek Kullanimlik Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" sloganiyla yola çikan proje, Karaman’da ve çevresinde ihtiyaci olan ögrencilere kirtasiye malzemesi sagliyor. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri olarak böylesine anlamli bir projede emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284