Karaman’da Gençler Için Kariyer Planlamasi Anlatildi

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi ile Kültür ve Turizm Il Müdürlügü is birligi ile “Gençler Için Kariyer Planlamasi” konulu konferans düzenlendi.

Karaman’da Gençler Için Kariyer Planlamasi Anlatildi

Karaman Gençlik Merkezi Salonu’nda düzenlenen konferansa Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Kültür ve Turizm Il Müdürü Adem Akçay, Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen, Iskur Müdürü Kenan Ates, Kredi Yurtlar Kurumu Il Müdürü Enver Yazibasi, gençlik liderleri ve çok sayida ögrenci katildi.
Katilimin yüksek oldugu konferansta SASAM Baskani Dr. Süleyman Erdem, SASAM Baskan Yardimcisi Cesurhan Tas ve SASAM Genel Sekreteri Mesut Karaköse ögrencilerle bir araya geldi.
Konferansin açilis konusmasini yapan Kültür ve Turizm Il Müdürü Akçay;” Amaciniza ulasmak için zamaninizi öncelikleriniz için harcayin, kendinize güvenin, hata yapmaktan korkmayin, hatanizi unutmayin ama sirtinizda yük olarak tasimayin. Yetiskin bireyler olarak günlük yasantimizda meslegimizi icra ederken harcadigimiz zaman ailemizle geçirdigimiz zamandan daha fazla yer kaplamaktadir. Sehirlesme ile birlikte odak noktamiz haline gelen meslek alanimizda basari, kazanç, üretkenlik, ise yararlilik, keyfi ve benzeri konularda tatmin düzeyimiz yüksekse de günlük yasamimizda keyifli hale gelir. Unutmayin! Heveslerin pesinden kosan degil hedefin pesinden kosanlar amacina ulasir. Basariya ulasmak için her zaman birlik ve beraberlige önem verin, Insani ve sosyal alanda paylasimci ve dayanisma içinde olun. Ben bu söylesinin degerli hocalarimizin zihnimizde olusan sorulara reçete olacagi yeni bir bakis açisiyla cevap verecegi kanisindayim” diye konustu.
“Fatihin Istanbul’u Fethettigi Yastasin”
Insanlarimizin dünyada olusan hizli rekabete ayak uyduracak kalitede olmasi gerektigini belirten SASAM Baskani Dr. Süleyman Erdem;” Bu gün burada bulunmamizin sebebi gençlerin dogru yönlendirilmesi, hayata dogru yönlendirilmelerle hazirlanmalari ve ülkemizin gelecegi olan gençlerin kendilerini çok iyi yetistirerek basta kendilerine, ailelerine ve yakin çevrelerine faydali birer birey olmalari. Her birey kendi basina çok degerlidir. Bir birey olumlu veya olumsuz anlamda çok büyük etkiler birakabilir, yeter ki buna inansin. Ne diyor Arif Nihat Asya, Küçük görme, hor görme, delikanlim kendini. Su kirik abideyi yükseltecek tastasin; Fatihin Istanbul’u fethettigi yastasin.! Her birey çok önemli oldugu için bizlerde Sahipkiran Stratejik Arastirmalar Merkezi olarak özellikle gençlerin basindan itibaren iyi yönlendirilerek dogru kararlar vererek kendilerini iyi yetistirmelerini saglayacak sekilde ülkesine ve milletine fayda saglayacak bireyler yetismesini arzu ediyoruz” dedi.
Zevkli ve sohbet havasinda geçen Konferansa katilan diger konusmacilar SASAM Baskan Yardimcisi Cesurhan Tas ve Genel Sekreter Mesut Karaköse ise Sahipkiran Stratejik Arastirmalar Merkezinin amacini, kariyer planlamasi yapan gençlere nasil katki saglayacagi konular hakkinda ögrencilere genis bilgiler aktardilar. Konusmacilarin kendi hayat hikâyelerinden verdikleri örnekler ise konferansa ayri bir hava katti.
Konferans, Protokol üyelerince konusmacilara hazirlanan hediyelerinin takdim edilmesi ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284