Karaman’da Gençler Sabah Namazinda Bulusuyor

Gençlik ve Spor Bakanliginin ‘’Gençler Sabah Namazinda Bulusuyor’’ slogani ile 81 ilde baslattigi sabah namazi bulusmalarina Karaman`da Aktekke Camii`nde start veriliyor.

Karaman’da Gençler Sabah Namazinda Bulusuyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi koordinesinde yapilacak olan projenin ilk etabi 22 Ocak Cuma günü saat 06.00’da Aktekke Camii’nde gerçeklestirilecek.
“Gençlerle Sabah Namazinda Bulusuyor” programi hakkinda bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen, “Gençlik ve Spor Bakanligimizin ‘Gençler Sabah Namazinda Bulusuyor’ slogani ile 81 ilde baslattigi sabah namazi bulusmalarina Karaman Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerimiz ile Aktekke Camisinde kilacagimiz sabah namazi ile basliyoruz. Bu haftadan itibaren yil boyunca gençlerimiz ile birlikte belirledigimiz günlerde sabah namazlarinda bulusup ibadetimizi gerçeklestirecegiz” diye konustu.
Gelecege tutunmak istiyorsak eger bugün gençlerimizin elinden tutmaliyiz diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” "Gençler Sabah Namazinda Bulusuyor" sloganiyla düzenlenen etkinlikle gençler düzenli bir sekilde belirledigimiz tarihlerde sabah namazinda bulusacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi olarak gençlerimiz ile birlikte manevi ve kültürel degerlerimizi korumak için çalisiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284