Karaman’da Gözaltına Alınan İki Hakim Ve Bir Savcı Tutuklandı

Karaman'da gözaltına alınan iki hakim ve bir savcı, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Karaman’da Gözaltına Alınan İki Hakim Ve Bir Savcı Tutuklandı
Darbe girişimi ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne mensup olduğu değerlendirilen Karaman Adliyesi 5. Ceza Hakimi Ö. F. Ö., 5. Asliye Ceza Hakimi Ö. E., Cumhuriyet Savcısı O. Y. ile Ermenek Cumhuriyet Savcısı D. B. K. ve eşi Ermenek Asliye Hukuk Hakimi A.K. gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 5. Ceza Hakimi Ö.F.Ö., 5. Asliye Ceza Hakimi Ö. E. ve Cumhuriyet Savcısı O. Y., terörle mücadele ekipleri tarafından sivil bir minibüsle görev yaptıkları adliyeye sevk edildi. Ermenek'te gözaltına alınan Cumhuriyet Savcısı D. B.K. ve eşi Ermenek Asliye Hukuk Hakimi A. K.’nin ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından Ermenek ilçesinde adliyeye çıkarıldı.
Darbe girişimi ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne mensup olduğu değerlendirilen Karaman Adliyesi 5. Ceza Hakimi Ö.F. Ö., 5. Asliye Ceza Hakimi Ö. E. ve Cumhuriyet Savcısı O. Y. öğle saatlerinde sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284