Karaman’da Il Spor Merkezleri Açilis Töreni Yapilacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan her yil organize edilen Il Spor Merkezleri açilisi töreni 29 Haziran 2015 Pazartesi günü gerçeklestirilecek.

 Karaman’da Il Spor Merkezleri Açilis Töreni Yapilacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çocuk ve gençleri spora yönlendirebilmek, onlara spor dolu saglikli bir hayat sunabilmek için her yil oldugu gibi bu yilda baslatilan ve kayitlari devam eden Il Spor Merkezleri kapsaminda Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Cimnastik, Güres, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Teakwondo, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme(ücretli-60TL) ve futbol egitim veriliyor.

Il Spor Merkezi ve Engelliler Il Spor Merkezleri açilisi hakkinda bilgi veren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Her yil okullarin tatile girmesi ile birlikte çocuk ve gençlerimize ücretsiz olarak yararlandigi yaz spor okullarimizin açilis töreni bu yil 29 Haziran 2015 tarihinde Saat: 10:00’da Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilacaktir. Açilis törenine il spor merkezlerimize kayit yaptiran tüm ögrenci ve velilerimizi bekliyoruz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284