Karaman`da Jeotermal Saha Ihalesi Yapilacak

Karaman Il Özel Idaresi Imar ve Kentsel Iyilestirme Müdürlügü, 5 jeotermal kaynak ve dogal mineralli su arama ruhsat sahasini ihale yoluyla aramaya açacak. Ihale 15 Nisan 2014 tarihinde saat 14.00`de açik teklif usulüyle gerçeklestirilecek.

Karaman`da Jeotermal Saha Ihalesi Yapilacak

Karaman Il Özel Idaresi Imar ve Kentsel Iyilestirme Müdürlügü'nün ruhsatli jeotermal saha ihale ilani Resmi Gazete'de yayimlandi. Buna göre, Karaman Il Özel Idaresi Imar ve Kentsel Iyilestirme Müdürlügü, Karaman'in Merkez, Kilbasan, Ortaoba, Kazimkarabekir, Çoglu, Dinek mevkiinde yer alan jeotermal kaynak ve dogal mineralli su arama sahalarini ihale edecek. Söz konusu jeotermal kaynak ve dogal mineralli su arama sahalari için Ihale için gerekli muhammen bedel 19 bin 249 TL ile 81 bin 619 TL arasinda olacak. Geçici teminat bedelinin ise 577,48 TL ile 2 bin 448 TL arasinda olacagi belirlendi. Ruhsat süresi 3 yil olacak. Ihale 15 Nisan 2014 tarihinde saat 14.00'de açik teklif usulüyle gerçeklestirilecek.
Ihaleye katilmak isteyenler ihale sartnamesinde ve ilanda öngörülen belgelerin aslini veya noter tasdikli suretlerini sira numarali alindilar karsiliginda en geç ihale saatine kadar Ihale Komisyonu Baskanligina teslim etmeleri gerekecek. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler, telgraf veya faks ile yapilacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecek. Ihale Sartnamesi, Il Özel Idaresi Imar ve Kentsel Iyilestirme Müdürlügü Üniversite Mahallesi Ibrahim Ökten Caddesi Karaman adresinden mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilecek. Idare ihaleyi yapip yapmamakta serbest olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284