Karaman’da Kamu-Sen’den Teröre Tepki

Türkiye Kamu-Sen Karaman Il Temsilciligi üyeleri, Hakkari`nin Çukurca ilçesinde gerçeklestirilen hain saldiriyi yaptiklari basin açiklamasiyla kinadi.

Karaman’da Kamu-Sen’den Teröre Tepki
Ellerinde Türk bayraklari ile Cumhuriyet Parki'nda Atatürk Aniti önünde toplanan Kamu-Sen üyeleri, "Sehirler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK", "Türk-Kürt kardestir, PKK kallestir" seklinde sloganlar attilar. Kamu-Sen Il Baskan Yardimcisi Mehmet Serin, burada yaptigi konusmada, Hakkari'nin Çukurca ilçesinden gelen haberin herkes gibi kendilerini de derinden yaraladigini söyledi.
Türk milletinin kendisine yapilan iyiligi de kötülügü de hainligi de asla unutmayacagini ifade eden serin, sunlari kaydetti:
"Milletimiz teröriste ve bunlarin yardakçilarina hak ettigi cevabi verecektir. Bu milletin sirtindan nemalanip, bu milletin evladini vuranlari bu millet unutmayacak. Eli kanli katillerin eline silah, silahina mermi verenleri; katilleri alkislayan saksakçilari; Mecliste oturan hainleri, terörü, teröristi, hainleri ve tüm destekçilerini lanetliyoruz. Bu topraklar için topraga düsen, bir hilal ugruna, gençliginin baharinda batan tüm güneslerimizin ruhlari sad, mekanlari cennet olsun." Grup, basin açiklamasindan sonra olaysiz sekilde dagildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284