Karaman’da Okul Sporlari Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 2015-2016 Egitim ve Ögretim yilinda yapilacak olan Okul Spor faaliyetlerini degerlendirmek ve planlamak amaciyla, beden egitimi ögretmenlerine yönelik bilgilendirme toplantisi yapildi.

Karaman’da Okul Sporlari Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Kahvalti esliginde yapilan toplantiya Karaman Vali Yardimcisi Mehmet Ugur Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan, Milli Egitim Müdürlügüne bagli okullarda görev yapan beden egitimi ögretmenleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü personeli katildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Karadeniz, 2015-2016 Okul Sporlari faaliyetleri hakkinda Beden Egitimi ögretmenlerine bilgiler aktararak, bu yil içerisinde yapilacak çalismalar ve faaliyetler hakkinda bilgi verdi.
Il Müdürlügü olarak kapilarini sonuna kadar açtiklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise; “ Ilimiz okullarinda egitim gören çocuklarimizin sportif faaliyetlere daha fazla katilimin saglanmasi için Beden Egitimi Ögretmenlerimiz ile birlikte koordineli bir sekilde çalismalarimiz devam edecek. Farkli spor branslarinda yetenekli ögrencilerimizi kesfetmek, daha fazla gence ulasmak, gençlerimizi uyusturucu ve alkolden uzak tutmak için hepimize büyük görevler düsmektedir. Karaman’da spor tesisi anlaminda büyük adimlar atiliyor ve atilmaya da devam edilecektir. Il Müdürlügümüz, antrenörlerimiz ve beden egitimi ögretmenlerimiz ile birlikte eksikliklerimizi en aza indirmek için elimizden geleni yapacagiz. Çünkü sizlere ve gelecegimizin teminati çocuklarimiza en iyi ortamlarda spor yaptirmayi hedefliyoruz” diye konustu.
Toplanti, Il Müdürlügü Spor Servisi personeli Altan Tokmak’in okul sporlari bilgi sistemi hakkinda bilgi vermesi ve 2015-2016 egitim ögretim yilinda okul spor faaliyetlerinde neler yapilacaginin planlanmasinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284