Karaman’da Otizmli Öğrencilere Tam Destek

Veli Ülküsever, Karaman’da otistik çocukları ve aileleri kahvaltıda bir araya getirdi.

Karaman’da Otizmli Öğrencilere Tam Destek

Aksaray'da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda geçtiğimiz haftalarda bir grup veli, otizmli öğrencilerin sınıflarının kapatılmasını talep etmesine tepki gösteren Karaman MHP İl Genel Meclis Üyesi ve Henry Jones Kafe sahibi Veli Ülküsever, Otizmde Farkındalığı artırmak, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla kahvaltı programı düzenledi.

Henry Jones Kafede düzenlenen kahvaltıda çocuklar gönüllerince eğlenirken, kahvaltıya katılan Karaman Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, MHP İl Genel Meclis Üyeleri Veli Ülküsever ve Adem Gök, Karaman Özel Eğitim Rehberlik Derneği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi İlknur Harani ve Karaman Taş Medreseli Ülkücüler Derneği Başkanı Mehmet Uçucu ailelerle sohbet etti.

Böyle güzel bir organizasyonu düzenlediği için İl Genel Meclis Üyesi Veli Ülkü Sever’e teşekkür eden Karaman Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Kemal Önder Demirkollu; “Buradaki maksat bir araya gelebilmektir. Sizler illaki bir araya geliyorsunuzdur ama buradaki asıl amaç devletinde sizlerin yanında olduğunu göstermek. Otizmlilerin çok özel olduğunu, onların gerçekten fark edilmesi gerektiğini anlatabilmek için bir adımdı bu. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha farklı ve daha güzel etkinliklerde bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Bu bir başlangıçtı. Bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

MHP İl Genel Meclis Üyesi ve Henry Jones Kafe sahibi Veli Ülküsever ise kahvaltı programına destek olan Hasyıldız Toptan Gıda’ya teşekkür etti.

Bu tür etkinliklerle bir araya gelmekten mutlu olduklarını ayrıca moral ve güç kazandıklarını belirten Otizmli öğrencilerin aileleri organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284