Karaman’da Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Vali Süleyman Tapsız, Ramazan Bayramı nedeniyle şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle ailelerin acı ve sevinçlerine ortak oldu.

Karaman’da Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti
Şehit ailelerine gerçekleştirilen ziyaretlere, Vali Süleyman Tapsız eşi Dr. Ayşe Tapsız, AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Alper Durmaz, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne katıldı.
İlk olarak görevi başında şehit olan Jandarma Astsubay Zafer Ak’ın ailesini ziyaret eden Vali Tapsız, bu ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, geride kalanların şehidin birer emaneti olduğunu ve devlet olarak bu emanete sahip çıkılmasının bir borç olduğunu ifade etti.
Vali Süleyman Tapsız’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerin ikinci durağı ise Şırnak’ın İdil ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda şehit düşen Özel Harekat Polisi Hakan Yılmaz’ın ailesi oldu.
Ziyarette, ailenin bayramlarını tebrik eden Vali Tapsız, şehit polis Hakan Yılmaz hakkında bilgiler aldı. Ülkemizin ve milletimizin birliği ve bekası için mücadele verirken toprağa düşen tüm şehitlere Allah’tan rahmet ve geride kalanlarına ise sabırlar dileyen Vali Tapsız, bu topraklara düşen her şehidin kanının ülkenin birliği ve bütünlüğünün devamına atılan bir imza olduğunu belirterek, bu toprakları kanlarıyla sulayan şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine devlet olarak her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284