Karaman’da Somali’ye Yardim Yapan Hayirseverlere Tesekkür Belgesi

Karaman Valiligi tarafindan Somali’ye yardim yapan hayirsever isadami ve kuruluslara tesekkür belgesi verildi.

Karaman’da Somali’ye Yardim Yapan Hayirseverlere Tesekkür Belgesi
Valilik Toplanti Salonunda düzenlenen törene Vali Süleyman Kahraman, Belediye Baskani Kamil Ugurlu, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile daire müdürleri ve hayirsever isadamlari katildi.
Törende konusan Vali Süleyman Kahraman, Somali’ye Karaman’dan bu zamana kadar 926 bin TL para toplanirken 9 TIR’da gida yardimi gönderildigini söyledi.
Vali Kahraman, Somali’de yasanan insanlik dramina baska ülkeler gibi Türkiye’nin kayitsiz kalmadigini belirterek, “Somali, Türk halkinin yardim eliyle insanligin varligina sahit olmustur. Aziz milletimiz insanî durusuyla, gök kubbenin altinda huzurdan, refahtan ve baristan baska bir sey istemedigini tüm dünyaya bir kez daha göstermistir. Eger bizler istersek bu açligin önüne geçebilir, bu masum yavrular yasayabilir. Bizi Somali’ye menfaatlerimiz ve arzularimiz degil, o masum yavrularin bakislari ile anne ve babalarin çaresiz feryatlari çagirdi” dedi.
Vali Kahraman, son olarak Somali’ye yardim yapan tüm hayirsever isadamlarina ve Karaman halkina tesekkür etti.
Yapilan konusmalarin ardindan yardimda bulunan hayirseverlere tesekkür belgeleri Vali Kahraman ve protokol üyeleri tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284