Karaman’da Sultan II. Abdülhamid Han Anildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafindan düzenlenen bir dizi etkinlik ile Mekan Cennet Sultan II.Abdülhamid Han anildi.

 Karaman’da Sultan II. Abdülhamid Han Anildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri tarafindan hazirlanan Osmanli Devletinin 34. Padisahi Sultan II. Abdülhamid’in vefati yildönümü münasebetiyle gerçeklestirilen Anma Programi 12 Subat 2015 Persembe günü saat 16.00’da Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda yapildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen programa Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Aslan Yildiz ve Vedat Akyar, Spor Il Müdürlügü Personeli, Gençlik Merkezi Liderleri, Gençlik Merkezi gönüllüleri ve vatandaslar katildi.
Yogun katilimin ve duygusal anlarin yasandigi Sultan II.Abdülhamid Han’i Anma Programi, Gençlik Merkezi tarafindan hazirlanan II.Abdülhamid Han’i anlatan slayt gösterisi, Karaman Lisesi Müdür Yardimcisi Sükraniye Özkan Atesin Sultan II.Abdülhamid Han’i anlatan konusmalari, Gençlik Merkezi gönüllü liderlerinden Ümmü Gülsüm Gelgeç ve Muhammet Mustafa Ari’nin siir dinletileri ve son olarak Gençlik Merkezi ögrencilerinin hazirlamis oldugu Osmanli Türküleri Dinletisi gösterileri katilimcilar tarafindan büyük begeni topladi.
Program sonunda memnuniyetini dile getiren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri olarak Sultan II. Abdülhamid Han'i Anma Etkinligi düzenledik. Osmanli Devletinin son padisahlarindan olan ve devleti tek karis toprak parçasi vermeden 33 sene yöneten Cihan Padisahi II. Abdülhamid Han'in, yaptigi hizmetler ve izledigi politikalar ile Osmanli Devleti’nin en büyük padisahlari arasinda yer almasini gençlerimize anlatmaya gayret ettik. Degerlerimizi unutmamak ve dogru anlayabilmek için buna benzer daha genis kapsamli programlar ile gençlerimize daha fazla ulasmanin gayreti içerisinde olmaya devam edecegiz. Hazirlamis oldugumuz programa gelerek bizleri yalniz birakmayan ve bizleri dikkatlice dinleyen gençlerimize ve Sultan II. Abdülhamid Han’i gençlere anlatan hocamiza tesekkür ediyorum.” Seklinde konustu.
Program sonunda Gençlik Merkezi Liderleri tarafindan Sultan II. Abdülhamid Han'in Anma Programina gelen misafirlere lokum ve gül suyu ikram edildi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284