Karaman`da Toplum Destekli Polis Yaşlıların Emrinde

Karaman’da Toplum Destekli Şube ekipleri 65 yaş üstü yaşlılarımızın talep ve isteklerini yerine getiriyor.

Karaman`da Toplum Destekli Polis Yaşlıların Emrinde

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İnsan hayatı için tehlike arz eden COVID-19 salgını nedeniyle Bakanlığımız tarafından yayınlanan Genelge kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ikametlerinden çıkmalarına sınırlama getirilmiştir.
Genelgeye istinaden 112 Acil Çağrı Merkezi ve 155 Polis İmdat İhbar hattımıza 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın talepleri Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yerine getirilmektedir.
Ayrıca banka önlerinde maaş sırasında bekleyen vatandaşlarımız arasında güvenli mesafe oluşturulabilmesi, maske kullanılması ve zorunlu ihtiyaçları haricinde evde kalmaları konusunda da bilgilendirme yapılmaktadır.
Yine işyeri sahiplerine COVID-19 salgını konusunda yetkili makamlar tarafından yapılan uyarıları hassasiyet göstermeleri konusunda tavsiyelerde bulunulmuş olup, söz konusu salgının yayılmasının önlenmesi açısından özellikle 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız olmak üzere zorunlu olmadıkça dışarıya çıkılmaması büyük önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284