Karaman`da Ücretsiz Içme Suyu Testleri Basladi

Içtigimiz su, sagligimiz açisindan hayati öneme sahip. karaman`da baslatilan bir proje ile kentte içme sulari ücretsiz olarak test edilmeye baslandi.

Karaman`da Ücretsiz Içme Suyu Testleri Basladi

Türkiye’nin en yaygin satis ve pazarlama agina sahip olan Ihlas Pazarlama, Karaman'da baslattigi pilot proje ile insan hayatinin vazgeçilmezleri arasinda olan içme sularini vatandaslarin adresine giderek ücretsiz test ediyor. Uzman ekipler, içtikleri suyu test ettirmek isteyenleri ziyaret ederek, son teknolojik cihazlarla sularini analiz ediyor. Insan vücudunun üçte ikisini olusturan su konusunda halkin bilinçlendirilmesinin hedeflendigi kampanya boyunca, Karamanlilar'in, 0 338 213 22 65 no’lu telefondan çagri merkezini arayip adreslerini yazdirmalari yeterli.
Uzmanlar, içtigimiz suyun; kana karisarak besinleri ve oksijeni hücrelere tasimak, vücut isisini dengelemek, metabolizmayi düzenlemek, vücuttaki toksinlerin atilmasini saglamak ve enfeksiyonlarla savasmak gibi birçok önemli görev üstlendigini belirterek, gelismis su aritma sistemleriyle aritilan içme suyu kullanmayi tavsiye ediyor.
TÜBITAK’in destegiyle Türk mühendisler tarafindan gelistirilen Aura Cebilon Reverse Osmosis su aritma sistemleri, Su Kalitesi Birligi (Water Quality Association) ve ABD merkezli Ulusal Hijyen Vakfi (NSF) tarafindan bütün parçalari 3 yillik uzun arastirma ve testler sonrasi onaylanan Türkiye’de üretilen tek su aritma sistemi olma özelligiyle büyük begeni topluyor.
IÇTIGINIZ SUYUN TEMIZLIGI ÇOK ÖNEMLI
Su kirliliginin insan sagligini büyük oranda tehdit ettigi gerçegiyle hareket eden Ihlas Pazarlama, Aura Cebilon Reverse Osmosis sistemi içinde bulunan; Sediment Filtre, Granül Aktif Karbon Filtre, Blok Karbon Filtre, Membran Filtre ile sudan çamuru, tortuyu, pasi, kumu, tozu, kötü kokuyu arindiriyor ve Mineralli Karbon Filtre sayesinde de temiz suya mineral takviyesi yaparak zenginlestiriyor. Ayrica pH oranini da düzenleyerek kullanicinin yumusak ve saglikli su içmesine olanak sagliyor.
Türkiye genelindeki 170 yetkili servis noktasiyla kullanicilara teknik destek saglayan Ihlas Pazarlama, herkesi saglikli ve temiz su içmeye davet ediyor. Sudaki biyolojik kirlilige sebep olan bakteri, virüs ve parazitleri temizleyen Aura Cebilon Reverse Osmosis sisteminin bakiminin da uzman ekipler tarafindan düzenli olarak yapilmasi gerekiyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284