Karaman’da Ücretsiz Internet Dönemi Basliyor

Karaman Belediyesi vatandaslarin yogun olarak bulundugu alanlardan baslayarak Karaman’in bes önemli noktasinda ücretsiz ve kablosuz internet hizmeti verecek.

Karaman’da Ücretsiz Internet Dönemi Basliyor

Altyapi çalismalarina devam edilen bu proje 25 Nisan tarihinde vatandaslarin hizmetine sunulacak. Ücretsiz internet hizmetinden faydalanmak için cep telefon numarasi sisteme girilerek alinacak bir SMS sifresiyle sisteme kayit olunacak. Alinacak sifre ile ücretsiz internet kullanimi mümkün olacak.
Bilgi teknolojileri ve iletisim araçlarinin önemine vurgu yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, “Karaman’imizin bes merkezi alaninda vatandaslarimiza ücretsiz internet hizmeti verecegiz. Son teknoloji olan fiber altyapisi ile verecek oldugumuz bu hizmet Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nden sonra ilk defa Karaman’da uygulanacak. 25 Nisan’da hizmet vermeye baslayacak olan bu önemli projemiz önümüzdeki süreçte daha da genisletilecek. Vatandaslarimiza hayirli ugurlu olsun” dedi.
Ücretsiz internet verilecek alanlar ise; Türkçe Parki, Cambaz Gazi Parki, Cumhuriyet Parki, Kugulu Park ve Aktekke Meydani olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284