Karaman’da Ücretsiz Internetten 55 Bin Kullanici Faydalandi

Karaman Belediyesi, sehir merkezinde vatandaslarin yogun olarak bulundugu alanlarda ücretsiz internet hizmeti vermeye devam ediyor.

Karaman’da Ücretsiz Internetten 55 Bin Kullanici Faydalandi

Karaman Belediyesi ve Türk Telekom isbirliginde baslatilan "Ücretsiz Internet Hizmeti" vatandaslarin yogun olarak bulundugu Aktekke Meydani, Kugulu Park, Cambaz Gazi Parki, Atatürk Parki ve Cumhuriyet Parki'nda devam ediyor. 2014 yilinin Nisan ayinda uygulamaya geçilen proje ile vatandaslar ücretsiz internet imkanindan faydalaniyorlar. Elde edilen verilere göre, yaklasik 600 günlük süre içerisinde yaklasik 55 bin 606 tekil kullanici toplamda 290 bin 465 defa giris yaparak bu hizmetten faydalandi. Kullanicilar toplam 13 bin 652 gigabayt veri alisverisinde bulundu.
Karaman'in, ücretsiz internet hizmetinin uygulandigi sayili illerden oldugunu söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, "Karamanimizin 5 farkli noktasinda vatandaslarimiza son teknoloji fiber alt yapi ile ücretsiz internet hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bu hizmeti vermeye basladigimiz günden bu yana geçen 20 aylik süre içerisinde binlerce vatandasimiz bu hizmetten faydalandi. Teknolojinin ve iletisimin giderek gelistigi günümüzde tüm imkanlarimizla bu gelismeleri ve yenilikleri vatandaslarimizla bulusturmaya devam edecegiz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284