Karaman’da Ücretsiz Yaz Spor Okullari Basliyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen ücretsiz yaz spor okullari ve engelliler il spor merkezleri kayitlari basliyor.

 Karaman’da Ücretsiz Yaz Spor Okullari Basliyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Karaman merkez ve ilçelerinde bulunan çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirebilmek, onlara spor dolu saglikli bir hayat sunabilmek için il müdürlügü olarak kapilarimizi sonuna kadar açtik. Karaman’da faaliyetlerine devam eden spor kulüplerine sporcu kaynagi yaratmak, toplumda spor kültürünün olusmasina katki saglamak, bunun yani sira Il Spor Merkezlerine spor dallari itibari ile katilan çocuk ve gençlerin lisansli olarak spor yapmalari tesvik edilerek spor kulüplerine yönlendirilmesini amaçliyoruz” seklinde konustu.

Karamanli tüm gençleri yaz spor okullarina ve engelliler il spor merkezlerine davet eden Kisacik, Ücretsiz Yaz Spor Okullari ve engelliler il spor merkezi müracaatlarinin Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Spor Servisi birimine yapilabilecegini hatirlatarak, basvurularin 08 Haziran 2015 Pazartesi günü baslayacagini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284