Karaman’da Vergi Haftası Kutlamaları Başladı

Vali Vekili Alaaddin Serdar Polat, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Defterdar Vekili Hüsnü Çağlayan, Vergi Dairesi Müdürü Serkan Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Karaman’da Vergi Haftası Kutlamaları Başladı

Gerçekleşen ziyarette Defterdar Vekili Hüsnü Çağlayan, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleşen kabulden dolayı Vali Vekili Polat’a teşekkür ederek, her yıl 25 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Vali Vekili Alaaddin Serdar Polat; Verginin bir vatandaşlık görevi olduğunu dile getirerek, vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde sağlıklı bir şekilde oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilerek mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanmasının gerektiğini ifade etti.
Vali Vekili Polat, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Defterdar Vekili Hüsnü Çağlayan ve beraberindeki heyeti tebrik ederek, mükelleflerin ve vergi dairesi çalışanlarının 31’ inci Vergi Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284