Karaman’da Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ’Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın’ sloganı ile devam eden ücretsiz yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezleri kayıtları gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Karaman’da Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Devam Ediyor

Karaman’da 5-18 yaş arası çocuk ve gençlere ücretsiz spor yapma imkanı sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü il spor merkezleri ve engelliler il spor merkezlerine ailelerin yoğun ilgisi devam ediyor.

Tüm çocukları ücretsiz yaz spor okullarına beklediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın önemli projelerinden biri olan ve gençlerimize ücretsiz bir şekilde spor yapma imkanı sunan il spor merkezleri her yıl olduğu gibi bu yılda gençlerimizin ve ailelerinin yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, tüm salonlarımız çocuklarımızın emrinde. Futboldan yüzmeye, basketboldan voleybola, atletizmden tenise kadar toplam 21 spor branşında yaz spor okullarımız var. Gelsinler seçtikleri spor branşının tüm inceliklerini alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde öğrensinler. Tüm çocuk ve gençlerimizi yaz spor okullarına bekliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284