Karaman`da Yolcu Tasiyan Sürücüler Bilgilendirildi

Karaman Il Emniyet Müdürlügü, ögrenci servisi, taksi ve dolmus soförlerine yönelik bilgilendirme toplantisi yapti.

 Karaman`da Yolcu Tasiyan Sürücüler Bilgilendirildi

Piri Reis Kültür Merkezi’nde gerçeklesen ve 200’e yakin soförün katildigi bilgilendirme toplantisina katilan Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Karaman'daki kazalarin önlenmesi için çalisma yaptiklarini söyledi.

Yapilan çalismalar neticesinde kazalarin azaldigini vurgulayan Sahne, kazalarda yüzde 5'lik bir düsüs yasandigini aktardi. Yolcu tasiyan soförlerden araçlarini daha dikkatli kullanmalarini isteyen Sahne, "Karaman’da meydana gelen kazalarin nasil olustugunu Trafik Sube Müdürümüz tespit etti. Genelde kazalarin kavsaklarda oldugunu gözlemledik. Buna göre çalisma yaptik. Trafik noktasinda sizin desteginize ihtiyacimiz var. Soförlerimizin trafik kurallarina uymalarini rica ediyorum. Bunun haricinde çocuklarinizi eslerinizin o araçlara bindiklerinde sürücünün aracini nasil sürmesini istiyorsaniz aracinizi o sekilde kullanin. Araciniza binen müsterilere kendi es ve çocuklariniza, yakinlariniza o sürücü arkadaslarim nasil davranmasini istiyorsaniz ayni uygulamayi sizde yapmanizi istiyorum. Karaman'da saglikli huzurlu olmasi için sizlerin de destegini bekliyoruz" dedi.
Emniyet Müdürü Sahne’nin yaptigi konusmanin ardindan Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü tarafindan soförlere trafikle ilgili konularda bilgiler verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284