Karaman`da Ziraat Bankasi`nin Yeri Için Belediye Ile Görüsmeler Basladi

Ismet Pasa Caddesi`nde bulunan ve yillardir yikilamayan eski Emlak Bankasi binasinin, Karaman Belediyesi tarafindan yikilmasindan sonra gözler Ziraat Bankasi`na çevrildi.

 Karaman`da Ziraat Bankasi`nin Yeri Için Belediye Ile Görüsmeler Basladi

Ziraat Bankasinin yeri için Ankara’dan bir heyet Karaman’a geldi. Belediye Baskan Vekili Fatih Türedi’yi ziyaret eden heyet, Ziraat Bankasinin durumu hakkinda Vekil Türedi ve belediye yetkilileri ile bir süre görüstü. Belediye Baskani Vekili Fatih Türedi, Ismet Pasa Caddesi'nde yapilan yeni düzenleme çalismalarinin tamamlanabilmesi için ne yapilmasi gerekiyorsa belediye olarak yapacaklarini belirtti.
Yapilan düzenlemelerle caddenin çok yeni bir imaja kavustugunu ifade eden Türedi, "Bilindigi gibi Ismet Pasa Caddesi'nde Kugulu Park, vatandaslarimizin hizmetine sunuldu. Su anda Kugulu Park herkes tarafindan begenilerek kullanilan, kentin merkezine nefes aldiran bir park oldu. Eski Emlak Bankasi binasi da yikildi. Bu alanda yesil alan olacak. Simdi çalismalarimizi Ziraat Bankasi'nin oldugu binaya çevirdik. Insallah anlasirsak kentin merkezinde Iç Anadolu bölgesinin en islevsel yesil alani tesekkül ettirilmis olacak" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284