Karaman’dan Bayir-Bucak Türkmenlerine Bes Tir Gida Yardimi

MÜSIAD Karaman Subesi, Suriye’deki Bayir-Bucak Türkmenlerine yardim eli uzatarak 5 TIR dolusu gida gönderdi. Yardim TIR`lari, cuma namazi sonrasi Aktekke Kent meydanindan dualarla ugurlandi. Yardim TIR`larinin ugurlanmasi için düzenlenen törene Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Seker, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, MÜSIAD Karaman Subesi Baskani Turgay Bas ile vatandaslar katildi.

Karaman’dan Bayir-Bucak Türkmenlerine Bes Tir Gida Yardimi

Ugurlama töreninde bir konusma yapan MÜSIAD Karaman Sube Baskani Turgay Bas, "Suriye’de vatani için canini ortaya koyan Bayir-Bucak Türkmen kardeslerimizin yanindayiz. Biz Karaman MÜSIAD üyeleri olarak Türkmen kardeslerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Bugün 5 TIR dolusu gida malzemesini kardeslerimizin yaralarina merhem olmasi için gönderiyoruz. Yarin gerekirse sinirlarimizi asar yaralarini sarariz. Çanakkale olur geçit vermeyiz" dedi.
Bas, konusmasinin sonunda sinirlarimizi asanlara haddini bildiren Cumhurbaskani ve Basbakanin yaninda olduklarini sözlerine ekledi.
Yapilan konusmalardan sonra dua edilirken, içinde makarna, un, bisküvi, kek, pirinç ve giysi malzemelerinin bulundugu 5 TIR Suriye sinirina gitmek üzere yola çikti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284