Karaman’dan Suriye’ye Un Yardimi

Karaman`da sivil toplum kuruluslari tarafindan baslatilan `Bir çuval un da senden olsun` kapsaminda toplanan 4 TIR dolusu un düzenlenen törenle Suriye`ye gönderildi.

 Karaman’dan Suriye’ye Un Yardimi

Ögle namazina müteakip Aktekke Kent Meydani’nda düzenlenen ugurlama töreninde konusan Karaman Sivil Toplum Kuruluslari (STK) Platformu Sözcüsü Yunus Özdemir, kampanyaya destek veren herkese tesekkür etti.

Zorda olan herkese yardimda bulunduklarini ifade eden Özdemir, “Karaman STK Platformu olarak 20 gün önce bir kampanya baslattik. Bu kapsamda 6 TIR yardim toplandi. Karaman halk tekrar duyarliligini ümmet bilincine sahip oldugunu göstermis oldu. Yardimda bulunan herkese tesekkür ediyoruz. Bu kampanya içerisinde 40 tane STK var. Biz ümmetin kanayan yarasina bir nebzede olsa merhem olabilmek için her zaman oldugu gibi yine bu kampanyalarla kardeslerimize yardim etmeye çalisiyoruz. Ümmet suurunun, ümmet bilincinin kaybolmadigini Karaman’da da bugün canli ve dipdiri durduguna sahit olduk" dedi.
Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in da katildigi törende yapilan duanin ardindan un dolu 4 tir, Suriye’ye gitmek üzere yola çikti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284