Karamangaz Bölge Müdürü Abdülkadir Kiliç: “Bu Yil Karaman’da 3 Mahalle Daha Dogalgaza Kavusacak”

Karaman’da Karamangaz’in “Yazi Erken Getiren” kampanyasi basladi.

Karamangaz Bölge Müdürü Abdülkadir Kiliç: “Bu Yil Karaman’da 3 Mahalle Daha Dogalgaza Kavusacak”

Energaz Bölge Müdürü Ali Ihsan Silkim ve Karamangaz Bölge Müdürü Abdülkadir Kiliç baslattiklari kampanyayi halka duyurmak için bir basin toplantisi düzenledi.
Toplantida konusan Energaz Bölge Müdürü Ali Ihsan Silkim, “Özellikle bahar aylarinda potansiyel abonelerimiz için kampanyalar yapiyorduk. Bugünde onun bir benzerini yapmak için buradayiz. 6 Mayis tarihi itibariyle abone bedelini 6, güvence bedelini 3 taksit olmak üzere vatandaslarimiza kredi kartiyla ödeme kolayligi getirecek sekilde bütün sehirlerimizde oldugu gibi Karaman’da da es zamanli bu kampanyayla baslatiyoruz. Bu kampanya Karaman’da dogalgaz abonesi olmak isteyenler için büyük bir firsat ve kolayliktir” dedi.
6 Mayis–30 Haziran tarihlerini kapsayan “Yazi Erken Getiren” kampanya hakkinda bilgi veren Karamangaz Bölge Müdürü Abdülkadir Kiliç’da, “2007 yilindan beri Karaman’da dogalgaz dagitimi yapan Karamangaz, bugün sagladigi konfor ve ekonomi ile önemli bir ihtiyaç haline gelen dogalgazi daha çok kisinin kullanimina sunmayi amaçliyor. 6 Mayis–30 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanyadan hem yeni hem de dogalgaza geçme imkâni bulamamis eski yatirim bölgelerindeki Karamanlilar faydalanabilecek. Kampanya kosullari, anlasmali bankalarin kredi kartlari ile geçerli olacak. Cazip ödeme kosullarindan daha çok kisinin faydalanmasi için kampanyalari yatirim planlari ile es zamanli gerçeklestiriyoruz” dedi.
Kiliç, Karaman’da 31 binden fazla aboneleri oldugunu belirterek, “2013 yili yatirim programimiza bu yil üç mahalleyi dâhil ettik. Bu mahallelerimiz Zembilli, Tabduk Emre ve Piri Reis olacak. Burada yapacagimiz yatirimlarla bu yilin sonunda abone sayimiz 35 bini bulacak. 58 mahallenin bulundugu Karaman’da suanda Karamangaz olarak 46 mahalleden 39’unun tamami, yedi mahallede ise kismen dogalgaz kullaniliyor” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284