Karamangaz’in ‘Yazi Erken Getiren’ Kampanyasi Basliyor!

2013 yilinin ilk kampanyasi olan ‘Yazi Erken Getiren’ kampanya, 06 Mayis-30 Haziran tarihlerinde geçerli olacak. Kampanya Abone Baglanti Bedeli’ni 6, Güvence Bedeli’ni 3 taksitle ödeme imkani sunuyor.

Karamangaz’in ‘Yazi Erken Getiren’ Kampanyasi Basliyor!

2007 yilindan beri Karaman’da dogal gaz dagitimi yapan Karamangaz, bugün sagladigi konfor ve ekonomi nedeni ile önemli bir ihtiyaç haline gelen dogal gazi daha çok kisinin kullanimina sunmayi amaçliyor.
06 Mayis-30 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanyadan, hem yeni hem de dogal gaza geçme imkani bulamamis eski yatirim bölgelerindeki Karamanlilar faydalanabilecek. Kampanya kosullari, anlasmali bankalarin kredi kartlari ile geçerli olacak. Cazip ödeme kosullarindan daha çok kisinin faydalanmasi için, kampanyalari yatirim planlari ile eszamanli gerçeklestirdiklerini ileten Karamangaz Bölge Müdürü Abdülkadir Kiliç, Karaman’da 31.000’den fazla aboneleri oldugunu, 2013 yilinda yapilacak yatirimlarla yaklasik 35.000 aboneye hizmet vermek istediklerini dile getirdi.
Karamangaz Bölge Müdürü Kiliç, 6 Mayis Pazartesi günü saat 13.00’de Kale Restaurant’ta yemekli bir basin toplantisi düzenleyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284