Karaman’in Girisimci Kadinlarina Plaket

Karaman’da `8 Mart Dünya Kadinlar Günü` dolayisiyla Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Kadin Girisimciler Kurulu tarafindan, girisimci kadinlara tesekkür plaketi verildi.

Karaman’in Girisimci Kadinlarina Plaket

TSO Meclis Salonunda gerçeklesen toplantiya Vali Murat Koca’nin esi Vildan Koca, Belediye Baskani Kamil Ugurlu’nun esi Hilal Ugurlu, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’in esi Zeynep Sönmez ile TSO Baskani Mustafa Toktay’in esi Ahsen Toktay ve kadin girisimciler katildi.
Toplantida konusan TSO Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, “TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun 2007 yilinda baslatmis oldugu 'Kadin Girisimciler Kurulu' olusturulmasi çalismalari tüm illerde uygulanmis olup, ilimizde de ilk olarak 2008 yilinda 'Kadin Girisimciler Kurulu' olusturulmustur. Bu tarihten beri Kadin Girisimciler Kurulumuz Karaman’da bulunan tüm kadin üyelerimize ulasmaya çalismis ve bes kisi ile baslayan kurul bugün 185 kadin girisimciye ulasarak bir birliktelik yakalamistir. Ilimizde en çok vergi ödeyen kadin girisimcimize, en genç kadin girisimcimize, Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Kadin Girisimciler Kurulu’nun ilk baskanina ve yillardir Kadin Girisimciler Kurulu’nun baskanligini yaparak bu günlere getiren Serif Hanim Kizik’a huzurlarinizda sahsim ve Yönetim Kurulum adina tesekkür ediyor ve kutluyorum. Bu vesile ile tüm katilimcilarin 8 Mart Dünya Kadinlar Gününü kutluyorum” dedi.
Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Serif Hanim Kizik’da yaptigi konusmada kendi yasamindan kesitler vererek bugünlere kolay gelmedigini çok çalisarak, emek sarf ederek bugünkü konumuna ulastigini söyledi.
Plaket verilecek kadin girisimcilerin kisa özgeçmislerinin okunmasinin ardindan Karaman’in ilk kadin sanayicisi Serif Hanim Kizik’a plaketini Vali Koca’nin esi Vildan Koca verdi. En çok vergi ödeyerek ülke ekonomisine katki saglayan kadin girisimci Som Ambalaj Yönetim Kurulu üyesi Serap Ates Ingöz’e, plaketini Belediye Baskani Ugurlu’nun esi Hilal Ugurlu, Karaman’in ilk Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Fatma San’a plaketini Emniyet Müdürü Sönmez’in esi Zeynep Sönmez, Karaman’in en genç girisimci kadini Sevim Sesal’a ise plaketini TSO Baskani Mustafa Toktay’in esi Ahsen Toktay verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284