Karaman’in Hayalleri Bir Bir Gerçeklesiyor

Parlamentoya girdigi günden buyana çaliskanligiyla kendini kabul ettiren milletvekilimiz ve Ulastirma Bakani Lütfi Elvan’in girisimleri bir bir yasama geçerken özlemini duydugumuz Havaalani yapimi için ilk somut adim atildi.

Karaman’in Hayalleri Bir Bir Gerçeklesiyor

Ilimize bagli Yesildere köyüne TOKI tarafindan yaptirilan Eregli yolu üzerindeki tarim konutlarindan sonra yapilacak olan Havaalani için görüs alisverisi yapilacak.
9 Ekim Persembe günü saat 14.00’de Belediye Yunus Emre Konferans Salonunda Havaalani projesi için görüs ve öneriler alinmak üzere halkin katilim toplantisi gerçeklestirilecek. Konuya ilgi duyan Karamanli hemserilerimizin belirtilen gün ve saatte anons edilen yerde bulunmalari istendi.
1989’da büyük özlemini çektigimiz vilayet olmamizdan sonra alinan bir karardan sonra on binlerin okudugu Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’ne kavustuk. Ve simdi de Ulastirma Bakani Lütfi Elvan’in girisimleri ve çalismalari sonrasinda yakin bir zamanda da havaalanina kavusacagiz. Bunun için emegi geçenleri simdiden kutlar, çalismalarinda basarilar dileriz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284