Karaman`in Yüksek Kesimlerinde Kar Yagisi Hayati Olumsuz Etkiliyor

Karaman`in Sariveliler ilçesinde etkili olan kar yagisi hayati olumsuz etkilerken, yüksek kesimlerde bazi köy yollari kar yagisi nedeniyle ulasima kapandi.

Karaman`in Yüksek Kesimlerinde Kar Yagisi Hayati Olumsuz Etkiliyor
Karaman'in Taseli Bölgesi olarak adlandirilan yüksek kesimlerinde etkili olan kar yagisi, bazi köy yollarinin ulasima kapanmasina neden oldu. Yogun kar yagisi nedeniyle Sariveliler ilçesine bagli 8 köy yolu ulasima kapanirken, ilçeye elektrik verilemiyor. Sariveliler Alanya Karayolu'nda da kar yagisi nedeniyle ulasim saglanamiyor. Belediye, Karayollari ve Il Özel Idaresi ekipleri, kapanan yollari ulasima açabilmek için çalismalarini sürdürürken, ilçeyi Konya'ya baglayan Taskent yolunda ise ulasim güçlükle saglanabiliyor.
SARIVELILER ILÇESINDE EGITIME 1 GÜN KAR TATILI
Sariveliler ilçesinde yogun kar yagisi nedeniyle egitime 1 gün ara verildi.
Ilçede dün baslayan ve araliksiz devam eden kar yagisi hayati olumsuz yönde etkilerken, ilçede kar kalinligi 50 santimetreyi asti. Sariveliler Kaymakamligi, yogun kar yagisi nedeniyle ilçede ilkögretim okullarini 1 gün süreyle tatil etti. Bu arada yogun kar yagisinin yasandigi Sariveliler'de Alanya yolu dünden bu yana ulasima kapali bulunurken, ilçeye elektrik de verilemiyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284