Karamanli Atlet Salon Sampiyonasinda Parladi

Karamanli atlet Berat Ergil, Turkcell 16 Yas Alti ve Yildizlar Türkiye Salon Sampiyonasinda Türkiye 5.’si olarak milli takim kampina davet edildi.

Karamanli Atlet Salon Sampiyonasinda Parladi

Karaman’in basarili atletlerinden Berat Ergil, 23-25 Ocak 2016 tarihleri arasinda Istanbul’da Asli Çakir Alptekin Spor Salonu’nda düzenlenen Turkcell 16 Yas Alti ve Yildizlar Türkiye Salon Sampiyonasinda 3000 metre de 8,55’lik derecesi ile Türkiye 5.’si olarak basarili bir sonuca imza atti. Milli takim atletizm antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt Inanir esliginde çalismalarina devam eden basarili atlet elde ettigi derece ile milli takim kampina davet edildi.
Milli takim kampina iki sporcu
Alinan bu derecelerin ardindan Karamanli atletler Türkiye milli takimina davet edildi. Elde ettikleri derecelerle Berat Ergil ve Emine Akan, 26 Ocak – 4 Subat tarihleri arasinda Istanbul’da yapilacak olan milli takim kampina davet alirken elde edilen basarilar Karaman atletizm camiasinda sevinçle karsilandi.
Karamanli sporcularin aldiklari basarilar kendileri için gurur kaynagi oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Atletizm bransinda alinan basarili sonuçlar sporcularimizin ve antrenörlerimizin disiplinli ve inançli çalismalarinin sonucudur. Bu basarilarda sporcu ailelerinden de çok büyük destek görüyoruz. Zamanla bu basari grafigi artarak devam edecektir. Sporcularimizi ve antrenörlerimizi tekrar tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284