Karamanli Atletler Güven Tazeledi

Adana’da gerçeklestirilen Bölgesel Kros Ligi 1.Kademe yarislarinda Karamanli atletler madalyalarla döndü.

Karamanli Atletler Güven Tazeledi

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandirilmasi amaciyla Türkiye Atletizm Federasyonu tarafindan Türkiye Genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yildizlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 1. Kademe yarislari tamamlandi.
Marmara, Ege, Akdeniz, Iç Anadolu, Bati Karadeniz, Dogu Karadeniz, Dogu Anadolu ve Güneydogu Anadolu Bölgelerinde yapilan yarislara 580 kiz, 731 erkek toplam 1311 sporcu ve 332 takim katildi.
Akdeniz Bölgesi’nde yer alan Karaman atletizm takimi yarislara atletizm antrenörü Mevlüt Inanir ve atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön esliginde 12 sporcu ile mücadele etti. Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile Idman Yurdu Spor Kulübü sporcularindan olusan Karaman ekibi yarislara damga vurarak, Gençlik ve Spor Kulübü küçükler erkekler kategorisinde takim halinde birinci olma basarisi gösterdi.
Karaman ekibinin atletizm kros ligi yarislarina iyi bir baslangiç yaptigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Türkiye Atletizm Federasyonumuzun yeni yetenekleri kesfetmek amaciyla gerçeklestirdigi yarislarda Karaman ekibimiz aldigi sonuçlarla basari grafigini yükseltmeye devam ediyor. Amacimiz daha fazla genç yetenegi atletizm sporuna kazandirarak ülkemizi en iyi sekilde temsil etmelerini saglamak. Milli takimlarimiza sporcu vermek ve onlarin basarisini izlemek bizlere gurur veriyor.” seklinde konustu.
Yarislar sonunda olusan tablo ise;
Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Ferdi Kategori: Mehmet Celil Durmaz 1’inci, Ersin Taskar 5’inci, Furkan Yandi 7’inci, Mehmet Can Tankut 12’inci, Takim halinde 1’inci.
Gençlik ve Spor Kulübü Kizlar Ferdi Kategori: Derya Atesli 2’inci, Ilayda Ördoglu 7’inci, Sakine Utar 18’inci, Zeynep Su Tankut 22’inci, Takim halinde 4’üncü.
Idman Yurdu Spor Kulübü Erkek Ferdi Kategori: Ümit Cengiz 6’inci, Göksel Taskara 22’inci, Mehmet Gül 23’üncü, Abdulmuttalip Sarikaya 28’inci, Takim halinde 5’inci.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284