Karamanli Atletler Sampiyonluga Kosuyor

Mersin’de gerçeklestirilen Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarislarinda Karamanli atletler küçük erkekler kategorisinde birinci oldu.

Karamanli Atletler Sampiyonluga Kosuyor

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandirilmasi amaciyla Türkiye Atletizm Federasyonu tarafindan Türkiye Genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yildizlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 2. Kademe yarislari tamamlandi.
Marmara, Ege, Akdeniz, Iç Anadolu, Bati Karadeniz, Dogu Karadeniz, Dogu Anadolu ve Güneydogu Anadolu Bölgelerinde yapilan yarislara 665 kiz, 854 erkek toplam 1519 sporcu ve 318 takim katildi.
Karamani bu zorlu yarislarda atletizm antrenörü Mevlüt Inanir esliginde Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takimindan 12 sporcu temsil etti. Sampiyonluk gelenegini bozmayan basarili atletler küçük erkekler kategorisinde takim halinde birinci olarak finallere sampiyon olarak gitmeye hak kazandi.
Yarislarda elde edilen sonuçlar ise, Küçük erkekler kategorisi ferdi siralamada Mehmet Celil Durmaz ikinci, Ersin Taskara yedinci, Ismet Furkan Yandi on besinci, Mehmet Can Tonkut yirminci, Yildiz erkekler kategorisinde ise Yasin Akçakaya yarismayi üçüncü olarak tamamladi. Küçük kizlar ise takim halinde dördüncü olarak ferdi siralamada Derya Atesli yarismayi besinci olarak tamamladi.
Karamanli atletlerin kros ligi yarislarinda sampiyonluk serisini sürdürdügünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Türkiye Atletizm Federasyonumuzun yeni yetenekleri kesfetmek amaciyla gerçeklestirdigi yarislarda Karaman ekibimiz aldigi sonuçlarla basari grafigini yükseltmeye devam ediyor. Amacimiz daha fazla genç yetenegi atletizm sporuna kazandirarak ülkemizi en iyi sekilde temsil etmelerini saglamak. Milli takimlarimiza sporcu vermek ve onlarin basarisini izlemek bizlere gurur veriyor.” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284