Karamanli Fotograf Tutkunlari, Beysehir’e Hayran Kaldi

Konya’nin Beysehir ilçesinde düzenlenen fotograf etkinligine katilan Karamanli fotografçilar, çekim yaptiklari ilçenin dogal güzellikleri ve tarihi zenginliklerine hayran kaldi.

Karamanli Fotograf Tutkunlari, Beysehir’e Hayran Kaldi

Beysehir Fotograf Toplulugu'nun (BEYFOT) Beysehir'de misafir ettigi Karaman Larende Fotograf Toplulugu üyeleri, geldikleri Beysehir’de gerçeklestirilen fotograf etkinligine katildi. Beysehir Gölü'nün buz tutan sahil kesiminde balikçilarin ekmek parasi için dogaya karsi gerçeklestirdigi zorlu mücadeleyi fotograf karelerine yansitmaya çalisan Karamanli fotograf tutkunlari, balikçilarin portre çekimlerini de yapti. Beysehir'in tarihi Eflatunpinar Hitit Kutsal Aniti ile tarihi Esrefoglu Camisi'nde de çekimler yapan Karamanli fotografseverlerin son çekim mekani ise Hüyük ilçesindeki Sonsuz Sükran Köyü oldu. Çavus Mahallesi'nde sanatçilara ait kerpiç evlerin bulundugu mekanda uzun süre mesai yapan konuk fotografseverler, tarihi Tasköprü ve son olarak günbatimi çekimi de yaptiklari Beysehir ve bölgesine hayran kaldiklarini ifade etti.
BEYFOT Baskani Seyit Konyali, yaptigi açiklamada, kisa bir süre aradan sonra BEYFOT'un Beysehir'de yeniden fotograf sanati etkinliklerine basladigini söyledi. Yeni süreçte etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini belirten Konyali, “Bölgemizde fotograf kültürünü yaklasik 10 yillik bir çalismanin sonrasinda olusturduk. Artik bölge insanimiz da fotograf konusunda bizlere yardimci olmakta ve birlikte Beysehir'i ve çevresini dünyaya tanitmaktayiz. Yeni süreçte haftalik degerlendirme toplantilari, fotograf gösterileri, misafir fotografçilar, sergiler ve bölgemizi tanitan fotograf yarismalari gibi etkinliklerimiz olacak. Bu hafta Karaman Larende Fotograf Toplulugu'nu agirladik. Bir sonraki etkinligimizde ise Adanali fotografçi dostlarimizi misafir edecegiz. Ayrica, Derebucak ilçemizde Derebucak Kaymakamligi ve Derebucak Belediye Baskanligi'mizin tertipledigi ve bizim de destek verdigimiz 'Kadrajda Derebucak var' isimli ulusal fotograf yarismasinin basvurulari da devam etmekte ve 6 Mayis 2016 tarihine kadar yarismaya katilmak isteyenler //gencekortaokulu.meb.k12.tr adresinden sartnameye ulasabilirler" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284