Karamanli Gençler Ayvaz Dede’nin Izinde

Gençlik ve Spor Bakanligi, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Evladi Fatiha’nla Ayvaz Dede’nin Izinde Balkanlar’ projesi basladi.

Karamanli Gençler Ayvaz Dede’nin Izinde

Gençlik ve Spor Bakanligi, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Evladi Fatiha’nla Ayvaz Dede’nin Izinde Balkanlar’ projesi basladi. Proje kapsaminda Karamani Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi Liderlerinden Mücahit Durmaz ile Gençlik Merkezi üyelerinden Muhammed Mustafa Ari temsil edecek.
Balkanlarin Islamiyet’le tanismasinda önemli bir role sahip olan Ayvaz Dede’yi anmak amaciyla Bosna Hersek’te 505’incisi kutlanacak olan “Ayvaz Dede Senliklerine” 81 ilden Gençlik Merkezlerine üye 120 kiz ve erkek toplam 240 genç katiliyor.
Proje hakkinda bilgi veren Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Gençlerde ortak tarih, ortak gelecek bilinci olusturmak amaciyla içerisinde birçok ecdat hatirasini barindiran Balkan Ülkeleri ile gönül baglarini gelistirecek olan programda gençlerimiz; Yunanistan, Makedonya, Bosna Hersek, Kosova ve Arnavutluk Ülkelerini ziyaret edecekler. Karaman’dan da iki gencimizin katildigi ‘Evladi Fatiha’nla Ayvaz Dede’nin Izinde Balkanlar’ projesi 18 Haziran 2015 tarihinde gençlerimizin tekrar yurda dönmeleri ile sona erecek” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284