Karamanlı Gençler Hem Geziyor Hem Öğreniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz” projesi Karamanlı gençlerden büyük ilgi görüyor.

Karamanlı Gençler Hem Geziyor Hem Öğreniyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin tarihi ve kültürel yönden çevre iller ile kendi il ve ilçelerini yakından tanıması, buralarda yaşayan akranları ile tanışması ve gençler ile diyaloğun arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz” projesi Karaman’da Gençlik Merkezi koordinesinde devam ediyor.
Devam eden proje kapsamında hafta sonu Gençlik Merkezi koordinesinde günü birlik Konya gezisi düzenlendi. Gezi programı için Gençlik Merkezi binası önünde toplanan öğrenci grubunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Mustafa Karadeniz yalnız bırakmadı. Yolculuk öncesi öğrenciler sohbet eden Kısacık, yapılacak geziler hakkında öğrencilere bilgi verdi. Öğrenciler, gençlik liderleri eşliğinde gerçekleştirecekleri gezi programında Mevlana Müzesi, Sille, Hayvanat Bahçesi ve 80 Binde Devri Alem Parkı gibi yerleri gezip görme imkanı bulacak.
Proje hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen "Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz” projesi kapsamında gençlerimiz günü birlik gezilerle yakın mesafedeki illerimizdeki tarihi yerlerini gezme imkânı buluyorlar. Bugün 120 kişilik bir öğrenci grubumuzu günü birlik gezi için Konya’ya uğurladık. Tamamen ücretsiz olan projede yer almak isteyen gençlerimiz Gençlik Merkezimize gelerek detaylı bilgi alabilirler” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284