Karamanlı Gençler Sabah Namazında Buluştu

Karaman'da gençlik merkezi üyesi gençler "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" organizasyonu çerçevesinde Aktekke Camisi’nde bir araya gelerek sabah namazı kıldı.

Karamanlı Gençler Sabah Namazında Buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 2 Eylül’de gerçekleştirilen ve 81 ilden 10 bin gencin davete icabet ettiği sabah namazı buluşmaları 18 Kasım Cuma günü tüm Türkiye’den binlerce gencin katlımı ile tekrarlandı. Karaman’da milli birlik, beraberlik ve manevi duyguları canlı tutmak amacıyla bir araya gelen gençler sabah namazı kılarak dua etti. Aktekke Camisi’nde düzenlenen etkinliğe Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ile gençlik liderleri ve gönüllü gençler katıldı.
Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Tüm Türkiye’de gençlerin sabah namazında buluştuğunu belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, "Öncelikle Aktekke Camis’ndeki programımızın davetine icabet ve destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Türkiye’nin 81 ilinde organize edilen 'Gençler Sabah Namazı’nda buluşuyor' etkinliği için bizlerde gençlerimizle birlikte Aktekke Camii’nde düzenlediğimiz organizasyonla sabah namazında saf tutup, ülkemiz için birlik ve beraberliğimiz için dualar ettik” dedi.
Program, yapılan çorba ikramlarının ardından sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284