Karamanlı Kayıp Mustafa Yavuzcan ‘Gerçeğin Peşinde’ Proğramında  

İlimizde 13 gündür kayıp olan Mustafa Yavuzcan (25) için annesi Star Tv ekranlarında yayınlanan Serap Paköz’ün sunuculuğunu yaptığı ‘Gerçeğin Peşinde’ proğramına katıldı.

Karamanlı Kayıp Mustafa Yavuzcan ‘Gerçeğin Peşinde’ Proğramında  

31 Aralık günü halasının damatı olan İ.L. ile Ermenek İlçesinden tıbbi atık toplama aracı ile Karaman istikametinde seyir halinde ilerleyen araçtan inip ormanlık alana koştuğu iddia edilen Mustafa Yavuzcan 13 gündür kayıp olarak aranıyor. Arama çalışmalarına Jandarma ve AKUT ekipleri katılarak olayın gerçekleştiği bölgede arama çalışmaları gerçekleştiriliyor.
 
Araçtan inip ormana koştu
31 Aralık günü gerçekleşen şüpheli kayıp olayında İ.L.’nin iddiası, saat 10.30 sıralarında Mut İlçesinden Karaman istikametine Mustafa ile seyir halinde ilerliyorduk, Mustafa araçtan indi koşarak ormanlık alana doğru gitti.
 
Günler sonra Mont, anahtarlık ve telsiz bulundu!
İ.L’nin araçtan burada inip koşarak ormanlık alana gitti dediği yerde günlerdir arama çalışması gerçekleştirilen ekipler ilk günlerde bulunamayan mont, anahtarlık ve telsizi günler sonra hemen yola yakın bir çam ağacının altında buldu. Bulunan eşyalar olay yeri inceleme ekibi tarafından parmak izi çalışması yapılması için muhafaza altına alındı.
 
İ.L., Mustafa’nın araçtan inmesinden sonra kaza yaptı
Mustafa Yavuzcan halasının oğlu İ.L. ile Ermenek İlçesinden Karaman istikametine seyir halinde ilerleken araçtan birden inip ormanlık alana koşarak gitmesi sonrası İ.L. tek başına yolculuğa devam etti. Karaman’ın Lale Köyü yakınlarına saat 13.00 sıralarında kaza yaptı.
 
Kazayı gören görgü tanığı neler dedi?
31 Aralık günü yaşanan Mustafa Yavuzcan’ın kaybı sonrası kaza yapan İ.L.'yi polise ve hastaneye götürdüğünü anlatan Ahmet isimli görgü tanığı, bir gürültü duydum. Çiftliğimden çıktım, burada bir araba kaza yapmış. Burada bir arkadaş oturuyordu. Öğlen saatleriydi tahminime göre. Aldım hastaneye götürdüm, trafiğe götürdüm. Trafik Polisleri’nin alkol metre getirmesi üzerine ise İ.L.’nin üflemediğini de anlatan görgü tanığı ekiplerin daha sonra kanından ölçülsün denilip gönderildiğini de ifade etti.
 
Karamanlı Kayıp Mustafa Yavuzcan ile ilgili yeni gelişmeler Star Tv ekranlarında Serap Aköz’ün sunduğu ‘Gerçeğin Peşinde’ proğramında ekranlara gelecek.  Haber: Mustafa ÖZÜNAL

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2021, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284