Karamanli Liselilerin Hayalleri Gerçek Oluyor

Türkiye`nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan “Vodafone Freezone Liselerarasi Müzik Yarismasi” heyecani basladi. Liseli gençlerin, profesyonel müzik hayatina adim atma hayallerini gerçege dönüstüren Serhat Hacipasalioglu liderligindeki End Productions’a tüm Türkiye’den oldugu gibi, Karaman’dan da liseli gençlerin basvurulari devam ediyor.

Karamanli Liselilerin Hayalleri Gerçek Oluyor

Nilüfer’den Karamanli Liselilere Çagri
Türk Pop Müzik tarihinin en önemli sanatçilarindan biri olan Nilüfer de müzik hayatina, lise yillarinda katildigi bir yarismada aldigi birincilik ile baslamisti. Geçen seneki yarismada, liseliler tarafindan “Idol” seçilen ve Türkiye’de ilk defa verilen bu ödülü alan Nilüfer, bu sene 18.si düzenlenecek yarisma için gençlere, ‘’Sen de katil’’ çagrisi yapiyor. Ünlü sanatçi, Karamanli liselilere, ”Bütün enerjinizle bu yarismaya katilmanizi diliyorum. Müzik bizim soluk alma, hayati anlama ve anlatma seklimiz. Korkmayin gençler, alin ellerinize enstrümanlarinizi, yarismaya katilin ve hayallerinizi gerçege dönüstürün” diyor.
Liselerarasi Müzik Yarismasi’na Ünlülerden Tam Destek
Vodafone Freezone 18. Liselerarasi Müzik Yarismasi’na bugüne kadar; Manga, Gece Yolculari, Mor Ve Ötesi, Athena, TNK gibi gruplarin yani sira, Ian Paice, Nev, Bedük, Yasar, Isin Karaca Tarkan Gözübüyük, Fuat Güner, Özkan Ugur, Ilhan Sesen, Figen Çakmak, Meltem Taskiran, Ogün Sanlisoy, Demet Sagiroglu, Nükhet Duru, Funda Arar, Febyo Tasel, Metin Özülkü, Turhan Yükseler, Olcayto Ahmet Tugsuz, Aylin Aslim, Melis Sökmen, Izzet Öz, Hayko Cepkin, Atiye, Mirkelam, Sebnem Ferah, Teoman, Can Bonomo, Iskender Paydas, Emre Aydin, Mehmet Erdem, Teoman gibi dev isimler de gerek jüri üyesi olarak, gerek sahne performanslari ile destek verdi.
Okullarinda kurduklari orkestralarla çalismalara baslayan Karamanli gençleri, elemelerin yani sira, posterlerini duvarlarina astigi ünlülerle tanisma, performanslarini onlara gösterme heyecani da sarmis durumda.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284