“Karamanli Okçularda Hedef 12”

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü genç erkek ve bayan okçuluk takimi Salon Federasyon Kupasi Okçuluk Yarismalari için Samsun’a gitti.

“Karamanli Okçularda Hedef 12”

Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2015 faaliyet programinda yer alan Salon Federasyon Kupasi Okçuluk yarismasi 03-06 Aralik 2015 tarihleri arasinda Samsun Tekkeköy TÜYAP fuar alaninda gerçeklestirilecek.
Türkiye genelinden katilimin yogun oldugu yarislara Karaman Gençlik Spor Kulübü okçuluk takimi, antrenör Recep Batman esliginde 9 sporcu ile ter dökecek. Yarismalarin Klasik ve Makarali Yay kategorilerinde yapilacagini belirten Batman;” Karaman Gençlik Spor Kulübü okçuluk takimi olarak, daha önceki turnuvalarda birçok basarili sonuç elde ettik. Karaman’da sporcularimiz okçuluk bransinda örnek teskil etmektedir. Samsun’da ki yarismalarda basarili sonuçlar alarak ilimizi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz” diye konustu.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü okçuluk takiminin basarili bir antrenman dönemi geçirdigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Okçularimiz katildiklari müsabakalarda ilimizi en iyi sekilde temsil etmek için mücadelelerine devam ediyor. Karaman’da okçuluk bransi bünyesine kattigi yeni sporcularla hizli bir sekilde büyümeye ve yetenekli sporcular yetistirmeye devam ediyor. Samsun’da gerçeklestirilecek yarislarda da sporcularimizin en iyi dereceler alarak ilimizi en iyi sekilde temsil edeceklerine inancimiz tamdir” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284