Karamanli Polisin Baba Ocagina Ates Düstü

Mardin`in Kiziltepe ilçesinde zirhli polis aracinin devrilmesi sonucu sehit olan 4 polis memurundan biri olan Karamanli polis memuru Kuddusi Arisoy’un (28), baba ocaginda hüzün ve gözyasi var.

Karamanli Polisin Baba Ocagina Ates Düstü
Olayin duyulmasinin ardindan Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, sehidin Nefise Sultan Mahallesi 245. Sokak’ta bulunan baba ocagina giderek aile fertlerine bassagliginda bulundu. Emniyet Müdürü Sönmez’in taziye ziyaretinde sube müdürleri de hazir bulundu. Yakin bir zaman önce oglu Kuddusi ile telefonla görüstüklerini söyleyen gözü yasli baba Tahir Arisoy, oglu Kuddisi’nin 7 yillik polis memuru oldugunu 3 ay öncede sark hizmetini yapmak üzere Mardin Kiziltepe’ye tayin oldugunu belirtti.
Baba Arisoy, oglunun sabahleyin içinde bulunduklari polis aracinin devrilmesi sonucu arkadaslariyla birlikte sehit oldugu haberini aldiklarini sözlerine ekledi.
2005 yilinda Döndü Arisoy ile evlenen sehit Kuddusi Arisoy’un 2.5 yasinda Incinaz isminde bir kizi oldugu ögrenildi. Sehit Kuddusi Arisoy’un cenazesinin yarin Karaman’da topraga verilecegi bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284