Karamanlı Sigorta Acenteleri KARSAB’ı Kurdu

İlimizde Sigorta Acenteleri tek çatı altında kısa adı KARSAB olan Karaman Sigorta Acenteleri Birliği çatısı altında toplandı.

Karamanlı Sigorta Acenteleri KARSAB’ı Kurdu

KARSAB ismi ile kurulan Karaman Sigorta Acenteleri Birliği kurucu yönetimi ise, Başkan Gökhan Tuğlu, yardımcılar, Mustafa Oğuz, Yasin Yıldız, İbrahim Tekinbaş, M. Sami Şahin, Ömer Aygündüz, Ramazan Öztürk, Muhammet Ömer Gürsoy, Aytekin Onat isimlerinden oluşuyor.

Karaman Sigorta Acenteleri Birliği (KARSAB), üye acenteleri, KTSO Meclis Başkanı Ahmet Çelik, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve SAİK İl Temsilcisi Hüseyin Deniz’in katılımıyla kahvaltılı toplantıyla bir araya geldi. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, tanıtım ve bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, TOBB ve Oda olarak sektörün gelişimi, toplum tarafından tanınırlığı ve hizmet kalitesinin artması, oturması, bir yasal mevzuat çerçevesinde ilerlemesi hususlarında çalışmalar yapıldığı, bu yeni oluşumun başından beri kendisi tarafından takip edildiği ve desteklendiği, KARSAB’ın sektör çalışanlarına ve ilimize hayırlar getirmesi umuduyla başarı dileklerini iletti.

Toplantı konuşmalar sonrasında yapılan sunumla son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284