Karamanli, Yatirim Için Bile Emlak Alimini Tercih Etmiyor

Konutlar yasam alani olmanin yaninda çogu zaman karli bir yatirim araci olarak da degerlendirilebiliyor.

Karamanli, Yatirim Için Bile Emlak Alimini Tercih Etmiyor

Insaat sektörünün ve teknolojinin ilerlemesiyle birlikte bir biri ardina baslayan nitelikli projeler birçok kisiyi yeni bir ev sahibi yapmaktan öte yeni bir hayat tarzina da kavusmalarini sagliyor.
Ilimizde ise günden güne büyüyen ve kendini yenileyen insaat sektörü kimi vatandas için iyi bir yatirim araci olarak ragbet görmeye devam ediyor. Ilimizin taninmis insaat firmalarindan Avanoglu Insaat Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Avanoglu ile yine ilimizin taninmis esnaflarindan emlakçi Turgut Göbel, gelisen sektöre karsin Karamanlinin yatirim için bile olsa artik emlak aliminin ilk tercihler arasinda yer almadigini ifade ederek, “Birikimlerini degerlendirmek amaciyla olmasa da vatandaslar ev alirken saglam ve konforlu evleri tercih ederek gelecekte çocuklarina birakabilme amaci tasiyorlar. Karaman halki ev alirken yatirimdan daha çok ihtiyaçtan dolayi ev almayi tercih ediyor. Tabi ev satin alirken de kistaslarinin basinda lüks ve saglamlik geliyor. Insaat firmalari en son teknolojileri kullanarak yapilan evlerde Karaman halkinin tercihlerine cevap vermeye çalisiyor. ” dediler.
Emlakçilar ve insaat firmalari yetkilileri geçen yilki ev fiyatlarina oranla bu yil fiyatlarin biraz daha arttigini ama buna karsin talebin fazla oldugunu belirterek ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaslarinda bütçelerine uygun evi genelde banka kredisi kullanarak aldigini söylediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284