Karamanlilar Fikir Duvarina Istek Ve Temennilerini Yazdi

Karaman’da Saadet Partisi (SP) Gençlik Kollari tarafindan olusturulan Fikir Duvarina, vatandaslar istik ve temennilerini yazdi.

 Karamanlilar Fikir Duvarina Istek Ve Temennilerini Yazdi

Ismet Pasa Caddesi üzerinde olusturulan fikir duvarina vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Caddeden geçen vatandaslardan, temennilerini, düsüncelerini, beklentilerini, istek ve arzularini fikir duvarina yazmalari istendi. Latife dolu sözlerin yani sira insanlarin sorunlariyla ilgili istekler ve düsünceler duvarda yer aldi. Konuyla ilgili Saadet Partisi Gençlik Kollarindan yapilan açiklamada, "Algilarla profesyonelce oynandigi ve insanlarin güncel yanilgilara düsürüldügü günümüzde, kendi sorunlarinin ötesinde düsünemez ve kafasina takmaz toplum insa edilmeye çalisiliyor. Bu sekilde sömürüyü sorgulamayan yapi devam etsin isteniyor. Buradan hareketle, kisileri düsünmeye sevk etmek ve düsüncelerini dile getirmek için fikir duvarini olusturduk" denildi.

Fikir duvarina yazilan yazilarin bazilari söyle:
"Gençlerin Bonzai yüzünden ölmesini istemiyorum. Savaslar bitsin istiyorum. Asgari ücret milletvekili maasi olsun. Biz vergilerimizi memurlar bizim üç katimiz maas alsin diye vermiyoruz aradaki fark kapansin biz asgari ücretliyiz. Karaman organize sanayiye sendika getirilmeli ve fabrikada mesai saatleri 8 saate düsürülmelidir. Biz ülkemizde adalet istiyoruz. Üniversitede bölüm sayisi artmali ve egitim kalitesi artirilmali. Taseron isçiligine hayir. Atanamayan ögretmen kalmasin. Matematik kalksin ve ögrencilere maas istiyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284