Karantina Altındaki Vatandaştan Personele Moral Mektubu

İlimizde bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna ait Hatuniye Öğrenci Yurdunda karantina altında olan bir vatandaşımız ilgili personellere iletilmek üzere bir mektup gönderdi.

Karantina Altındaki Vatandaştan Personele Moral Mektubu

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’tan Yurda giren ve 14 gün kuralına uymak üzere karantinaya alınan bir vatandaşımız Satırlarında; ‘’Merhaba! Sağlık çalışanları bizlere gösterdiğiniz sevgiyi,mutluluğu, geçirdiğiniz güzel günleri, dilerim Rabbimden İnşallah bu hastalık biter. Yeniden Ailelerinizle güzel günleriniz olur. Her türlü ihtiyaçlarımızı karşıladınız kendinizi düşünmediniz bizleri düşündünüz. Sizin hakkınızı nasıl öderiz. Elimizden dua etmekten başka çare yok inşallah Rabbim sonsuza kadar o güzel yüzünüzü güldürür. İyi ki varsınız sizlere sonsuz teşekkür ederiz.’’ Yazan mektubu iletti.
Karantina altında bulunan vatandaşlarımızın bu süreçte 7/24 yanında bulunan 112, UMKE,Hastane ve TSM personelinden oluşan sağlık ekibi; Kıbrıs’tan gelen misafirlerimizin bu güzel dilekleri özverili bir şekilde çalışan sağlık teşkilatını duygulandırmış, çalışma şevkimizi kat kat artırmıştır. Bu zorlu süreçte bizleri gururlandıran vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiriz dediler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284